Majčin dan u dječjem vrtiću „Sveti Franjo“ u Kiseljaku

Dana 29. svibnja proslavljen je Majčin dan u dječjem vrtiću „Sveti Franjo“ u Kiseljaku. Tom je prigodom dvadeset dvoje predškolske djece primilo vrtićku diplomu. Na početku programa roditelje i sve prisutne goste pozdravili su voditelji - dvoje djece predškolaca, i s. Jelenka Puljić, ravnateljica Vrtića. Izrazivši dobrodošlicu prisutnima s. Jelenka je zahvalila Bogu za sva dobra u protekloj vrtićkoj godini. Zahvalila je i roditeljima za suradnju.

Potom su riječ preuzeli maleni koji su pjesmom, plesom i igrokazom pokazali što su sve tijekom protekle godine naučili. Predškolci su izveli poticajan i kreativan igrokaz „Tko razumije školski život“. Svojomjednostavnošću i otvorenošću približili su nam smisao Isusove riječi „Pustite malene k meni jer je njihovo kraljevstvo nebesko....“.

Slavlje se nastavilo čestitanjem i fotografiranjem. Kruna ovoga dana bila je sveta misa zahvalnica u župnoj crkvi u 18 sati koju je predvodio naš župnik fra Vinko Ćuro.

ŠSF

Nalazite se ovdje: Naslovna Apostolat Odgojno-obrazovni rad Vrtići Vrtić „Sveti Franjo“ – Kiseljak Majčin dan u dječjem vrtiću „Sveti Franjo“ u Kiseljaku