U Dječjem Vrtiću u Kiseljaku proslavljen blagdan sv. Franje

U Dječjem Vrtiću „sv.Franjo“ u Kiseljaku svečano je proslavljen blagdan sv. Franje koji je zaštitnik Vrtića. Na uočnicu sv. Franje, 3. listopada 2014., u Vrtiću je bilo svečano i radosno. Program je započeo u 10:30 sati. Djeca su pjesmom pozdravila sve prisutne, a onda je s. Jelenka Puljić, ravnateljica pozdravila goste riječima dobrodošlice i zahvale Bogu i ljudima.

Djeca su pred svojim roditeljima, rodbinom i prijateljima pokazala što oni sve mogu i koliko bogatstvo u sebi imaju. Uz pomoć svojih odgajateljica su spremili prigodne recitacije-molitve, pjesme i scenski igrokaz na temu: „Ne boj se, jer ja sam s tobom!“  U igrokazu je prikazan život sv. Franje…. Dječji trud se isplatio jer su sigurno naučili dosta dobroga iz života ovog dragog nam sveca. Gosti u programu su (osim roditelja i rodbine) bili i predstavnici škola, susjednih dječjih vrtića te TV „Kis“ Kiseljak i Federalna TV  BiH koji su uistinu imali što snimiti. Naši gosti bili su sigurno ugodno iznenađeni, a djeca sretna i zadovoljna.

Nakon prigodne svečanosti uslijedilo je zajedničko druženje u prostorijama i dvorištu Vrtića te prodaja domaćih slastica. Novčani će prilog, kao i dosadašnjih godina, biti uložen u humanitarne svrhe. Zahvalni smo Bogu na lijepome danu, lijepome vremenu, uspješnome radu i zajedništvu  koje je i sv. Franjo želio.

Mir Vam i dobro!

Djelatnici Vrtića

Nalazite se ovdje: Naslovna Apostolat Odgojno-obrazovni rad Vrtići Vrtić „Sveti Franjo“ – Kiseljak U Dječjem Vrtiću u Kiseljaku proslavljen blagdan sv. Franje