Vrtić „Sveta Klara“ u Bijelome Polju

Uz samostan sestara u Bijelome Polju, u listopadu 2011. godine započeo je s radom novi Dječji vrtić „Sveta Klara“. Na svetkovinu Krista Kralja, 20. studenoga 2011. godine, Vrtić je blagoslovljen. Uz svesrdnu pomoć brojnih dobrotvornih udruga  prostorno je uređen i opremljen za dvije skupine predškolske djece. Za početak je primljeno 15 djece u dobi od 2,5 do 6 godina. Ove školske godine 30 djece koristi usluge ovoga vrtića. O njima skrbe 2 sestre odgajateljice predškolskog odgoja uz podršku i pomoć i drugih sestara samostanske zajednice u Bijelom Polju.

Kontakt osoba:

s. Dominika Anić, ravnateljica
Tel. 036/356 – 405
Mob. 063/343 – 192

Fotogalerija

 

 

Bijelo Polje: Seminar za djelatnike katoličkih vrtića

U prostorijama duhovnog centra "Fra Paškal Buconjić" u Bijelom Polju, u subotu 2. travnja 2016., održan je jednodnevni seminar za djelatnike vrtića u vlasništvu Crkvenih ustanova u BiH.

Opširnije...

Božić u dječjem vrtiću "Sv. Klara"

U dječjem vrtiću „Sveta Klara“ u Bijelom Polju održana je 23. prosinca 2015. priredba u kojoj su djeca uz pomoć svojih odgajateljica upriličila otajstvo Božića. Donosimo zabilješku jedne od odgajateljica o tom događaju.

Opširnije...

Završna priredba u vrtiću „Sveta Klara“ u Bijelom Polju

U prostorijama sestarskog samostana u Bijelome Polju, 28. lipnja 2013. djeca iz vrtića „Sv. Klara“ sa sestrama odgajateljicama su upriličili kratku priredbu kojom su se oprostili s prvom skupinom „predškolaca“ ovog vrtića, njih sedmero.

Opširnije...

Mali olimpijci u Mostaru

U subotu, 11. listopada 2014. u športskoj dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru, održana je Mala olimpijada povodom obilježavanja „Tjedna djeteta“.

Opširnije...

Uskrsno otajstvo i djeca

U vrtiću „Sv. Klara“ u Bijelom Polju za Veliki četvrtak djeca su uz pomoć svojih odgajateljica upriličila doživljaj Posljednje večere.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Naslovna Apostolat Odgojno-obrazovni rad Vrtići Vrtić „Sveta Klara“ u Bijelome Polju