Pastoral mladih

Molitveno-odgojni seminar za djevojke

U Domus Pacis u Međugorju je od 11. do 13. studenoga 2016. godine održan molitveno-odgojni seminar za djevojke. Na susretu je sudjelovalo 35 djevojaka osnovnoškolki iz hercegovačkih župa Široki Brijeg, Posušje, Mostar, Tomislavgrad, Polog, Čitluk, Čerin, Međugorje, Humac i Potoci.

Opširnije...

Srednjoškolke na odgojno-molitvenom seminaru

U Domus Pacis u Međugorju od 14. do 16. listopada 2016. godine održan je molitveno-odgojni seminar za djevojke srednje škole kojeg su vodile s. Danijela Brekalo i s. Ivana Čuić. Na seminaru je sudjelovalo 20 djevojaka iz Ljubuškog, Posušja, Gradnića, Bijelog Polja i Tomislavgrada.

Opširnije...

Drugi ljetni kamp za djevojke u Bijelome Polju

Iza nas je još jedan predivan kamp za mlade, na kojem je sudjelovalo 13 djevojaka s područja Hercegovine. Kamp je održan od 21. do 24. kolovoza 2016. godine u duhovnom centru „Biskup fra Paškal Buconjić“ u Bijelome Polju. Misao vodilja bila je: „Lice Tvoje, Gospodine, ja tražim!“ (Ps 27,8), a voditeljica kampa bila je s. Danijela Brekalo.

Opširnije...

Ljetni kamp za djevojke - "Lice Tvoje, Gospodine, ja tražim"

U Bijelom Polju je od 5. do 8. srpnja 2016. godine održano kampiranja za učenice 7. i 8. razreda osnovne škole. Sudjelovalo je 19 djevojaka iz župa Tomislavgrad, Međugorje, Kočerin, Čitluk i Rama-Šćit. Kamp je vodila s. Danijela Brekalo uz pomoć postulantica. Geslo i misao vodilja bila je: „Lice Tvoje, Gospodine, ja tražim!“ (Ps 27,8).

Opširnije...

Susret s Franjevačkom mladeži – Humac

U petak, 13. svibnja 2016. god. u Franjevačkom samostanu na Humcu, mi postulantice zajedno s našom odgojiteljicom s. Danijelom Brekalo, imale smo susret i druženje s framašima. Dobrodošlicu nam je zaželio fra Nikola Rosančić, duhovni asistent Frame Humac. Prije susreta s mladima pokazao nam je ljepotu i bogatstvo samostanskog krajolika. Diveći se ljepoti okoliša, razigranosti životinja i mirisu cvijeća, nismo mogle ne sjetiti se sv. Franje i njegovih Pohvala Gospodinu.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Naslovna Pastoral mladih