Vrtić „Sveti Franjo“ – Kiseljak

Početkom studenoga 2005. blagoslovljen je „Vrtić sv. Franje“, a u veljači 2006. započeo s odgojnim radom. Ovaj projekt sestre su ostvarile uz pomoć brojnih dobročinitelja, osobito članova udruge “St. Joseph & The Helpers charity” iz Irske. U početku su bile samo dvije skupine djece od treće do šeste godine. Budući da su se roditelji interesirali za smještaj djece od prve do treće godine života ukazala se potreba za formiranjem skupine jasličkog uzrasta. Tako je u rujnu 2007. godine bilo oko šezdesetero djece korisnika.

Danas usluge Vrtića koristi 120 djece raspoređenih u pet odgojno-obrazovnih skupina o kojima brine 14 djelatnika među kojima 10 odgajateljica.

 

Kontakt osoba:

s. Jelenka Puljić, ravnateljica
Tel./fax: 030/ 877 493
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Fotogalerija

Duhovna obnova u vrtiću u Kiseljaku

Na blagdan Gospe Lurdske, 11. veljače 2020., održana je u dječjem vrtiću „Sveti Franjo“ u Kiseljaku duhovno-molitvena večer za roditelje, djelatnike Vrtića i članove zajednice Živa krunica. Voditelji duhovne obnove bili su svećenici iz Visokoga, fra Josip Ikić i fra Marinko Štrbac.

Opširnije...

Slavlje u dječjem vrtiću „Sv. Franjo“ u Kiseljaku

U srijedu, 31. svibnja 2017. svečano smo proslavili Majčin dan i dodjelu vrtićkih diploma našim predškolcima. Prigodnim programom predškolci su kazali „Zbogom tete, zbogom vrtiću!“

Opširnije...

Održana priredba u Dječjem vrtiću Sv. Franjo u Kiseljaku

U petak, 2. listopada 2015. godine u vrtiću Sv. Franjo u Kiseljaku održana je priredba Bog stvori ovu našu zemlju. Priredba je održana u čast sv. Franje, zaštitnika našega Vrtića, a ujedno je i proslavljen Dan vrtića.

Opširnije...

Dječji vrtić „Sveti Franjo“ u Kiseljaku obilježio deset godina rada

Proslava 10. obljetnice rada Dječjeg vrtića „Sveti Franjo“ u Kiseljaku upriličena je 1. listopada svečanom priredbom i sv. misom zahvalnicom.

Opširnije...

Majčin dan u dječjem vrtiću „Sveti Franjo“ u Kiseljaku

Dana 29. svibnja proslavljen je Majčin dan u dječjem vrtiću „Sveti Franjo“ u Kiseljaku. Tom je prigodom dvadeset dvoje predškolske djece primilo vrtićku diplomu. Na početku programa roditelje i sve prisutne goste pozdravili su voditelji - dvoje djece predškolaca, i s. Jelenka Puljić, ravnateljica Vrtića. Izrazivši dobrodošlicu prisutnima s. Jelenka je zahvalila Bogu za sva dobra u protekloj vrtićkoj godini. Zahvalila je i roditeljima za suradnju.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Naslovna Apostolat Odgojno-obrazovni rad Vrtići Vrtić „Sveti Franjo“ – Kiseljak