Vijesti

Kanonska vizitacija u Provinciji Svete Obitelji

U četvrtak, 22. travnja 2021., u provincijsko središte u Mostaru stigle su vrhovna predstojnica s. Klara Šimunović i vrhovna savjetnica s. Lidija Glavaš, koje će tijekom sljedećih mjesec dana obaviti kanonsku vizitaciju u Provinciji Svete Obitelji.

Opširnije...

XVI. susret biskupa Biskupske konferencije BiH s članovima Konferencije VRPP BiH

Šesnaesti susret biskupa Biskupske konferencije BiH s članovima Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH održan je, 21. travnja 2021. u prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu. Predsjedao je nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, predsjednik BK BiH, a sudjelovala su i ostala tri člana Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

Svjedoci Božje ljepote

Apostolska pobudnica „Vita consecrata“ 25 godina poslije

Opširnije...

U Gospodinu preminula s. Marija Mikulić

Dana 10. travnja 2021. godine u samostanu Svete Obitelji u Mostaru u Gospodinu je preminula naša s. Marija Mikulić u 65. godini života i 46. redovništva.

Opširnije...

Duhovna obnova u Međugorju

U Međugorju je 27. ožujka, umjesto seminara posta, molitve i šutnje, održana jednodnevna duhovna obnova koju je organizirala s. Ljilja Pehar. Sudjelovao je 21 sudionik. O svom doživljaju obnove piše sudionica Antonela Galić.

Opširnije...

Jelena Naletilić započela godinu novicijata

U samostanu sv. Franje u Bijelom Polju 2. veljače 2020., za vrijeme molitve Večernje, jednostavnim obredom primanja u novicijat započela je život u našoj Družbi postulantica Jelena Naletilić.

Opširnije...

Slavlje polaganja prvih zavjeta u Bijelom Polju

U samostanu sv. Franje u Bijelome Polju novakinje s. Marija Šimić (Grude) i s. Marija Rotim (Mostar) simbolično su na blagdan Prikazanja Gospodinova u hramu te na Dan posvećenoga života, 2. veljače 2021. godine, „prikazale“ Gospodinu svoj život oblačenjem redovničkog odijela i polaganjem Prvih privremenih zavjeta.

Opširnije...

Poruka msgr. Petra Palića za Dan Bogu posvećenih osoba

Redovnicima i redovnicama u Mostarsko-duvanjskoj i Trebinjsko-mrkanskoj biskupiji

Opširnije...

Poruka za XXV. dan posvećenoga života

Kongregacija za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života: Svim posvećenim osobama

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Naslovna Vijesti Najnovije vijesti